Objavljen novi album grupe Red Hot Chili Peppers

Dvanaesti studijski album „Unlimited Love“ američkog sastava Red Hot Chili Peppers objavljen je 1. aprila. Reč je o izdanju ovog kultnog benda na kom su Anthony, Chad i Flea obnovili saradnju svojim starim drugarom, gitaristom Johnom Fruscianteom.

Izlazak albuma prati nekoliko interesantnih činjenica. Pored povratka Frusciantea, album je producirao Rick Rubin koji je inače bio ključna osoba u postavci zvučne slike najčuvenijih RHCP izdanja kao što su „Blood Sugar Sex Magik“ (1991), „Californication“ (1999), „By The Way“ (2002) i „Stadium Arcadium“ (2006).

„Jedina namera nam je bila da se izgubimo u muzici. Proveli smo hiljade sati, usavršavajući se kako bismo napravili najbolji album koji smo mogli. Dane, nedelje i mesece smo proveli slušajući jedni druge, slobodno komponujući, svirajući i aranžirajući. Zvuci, ritmovi, vibracije, reči i melodije – sve nas je oduševljavalo. Žudimo za tim da obasjamo planetu; da podignemo, povežemo i zbližimo ljude. Svaka od pesama na našem novom albumu „UNLIMITED LOVE“ predstavlja aspekte, koji odražavaju naš odnos prema univerzumu. To je naša životna misija. Hvala vam što nas slušate, nadamo se da ćete uživati. ROCK OUT MOTHERFUCKERS,“ izjavili su članovi benda.

Album „Unlimited Love“ najavilo je nekoliko vrlo uspešnih singlova poput „Black Summer“, „Poster Child“, „Not The One“ a novi igrani video spot predstavlja pesmu „These Are the Ways“. Imajući u vidu veliko interesovanje publike i muzičke kritike bend se vratio u velikom stilu a rasprodati koncerti na predstojećoj turneji potvrđuju njegov neprikosnoveni kredibilitet.

Dan pre nego što će novi album biti objavljen bend je dobio svoju zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu.

Mascom, kao specijalan zastupnik Warner Music grupe za Srbiju i Crnu Goru, u mogućnosti je da svim fanovima širom regiona učini dostupnim novi album „Unlimited Love“ grupe Red Hot Chili Peppers. Posetite nas na mascom.rs.

 

Izvor: TOPFM-Mascom PR
Foto: Bigstock/AijaBig

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.