Karte u prodaji za premijeru Marvelovog blokbastera

Reditelj Sem Raimi se vratio posle „Spajdermena“ u svet superheroja i odlučio je da nam pomuti razum novim, tajnovitim ostvarenjem zvanim – „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“. Neurohirurga koji je postao čarobnjak i ovoga puta zakoračio je u sferu nepozntog, mračnog, reprizira Benedikt Kamberbač. Takođe, IMAX premijera zakazana je za 4. maj od 21h u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu.

Doktor Stiven Strejndž koristi zabranjene čini da otvori vrata multiverzum koji uključuje i alternativnu verziju njega samog. Ovog puta pretanja čovečanstvu nadilazi udružene snage Strejndža, Voga i Vande Maksimof.

Reditelj pozant po režiji „Spajdermena“ iz 2002. godine – Sem Raimi je prema rečima Benedikta Kamberbača prava pokretačka sila na ovom filmu, o učešću na filmu je rekao:

„Kada je Kevin Fejg najavio da želi da unese malo horor elementa u „Doktor Strejndž“, to mi je bilo zanimljivo. Bio sam uzbuđen što će doneti jezu u Marvel filmski univerzum. Volim da se bavim užasom. Za mene je to uvek bio zabavan aspekt snimanja filmova. Pored toga, zanima me doktor Strejndž kao lik jer je on čarobnjak. Odrastajući kao dete, bio sam mađioničar na dečijim zabavama. Zaista sam uživao u celoj ideji o stvaranju iluzije. Dakle, super heroj koji je iluzionista i mađioničar mi je od posebnog značaja“.

Pod plašom doktora Strejndža svoju ulogu je ponovio Benedikt Kamberbač, pored koga su u multiverzumu ludila i Čivetel Edžiofor, Elizabet Olsen, Benedikt Vong, Soši Gomez, kao i Majkl Stulbarg i Rejčel Mekadams.

Od 4. maja možete pogledati nastavak sage o Doktoru Strejndžu.

Izvor: TOPFM-MCF PR
Foto: Bigstock-Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.