Sve u isto vreme dolazi na velika platna bioskopa

Magija koju je stvorio autorski duo Denijels (Danijel Kvan i Danijel Šajnert), film koji je u Americi u samom vrhu gledanosti već nekoliko dana –„Sve u isto vreme“ (Everything Everywhere All At Once) sa bioskopskim prikazivanjem širom zemlje kreće od 21. aprila, a ulaznice možete kupiti na biletarnicama bioskopa već danas.

Starija kineska imigrantkinja je uvučena u nezamislivu avanturu u kojoj sama pokušava da spasi svet istražujući paralelne univerzume u kojima se sreće sa životnim putanjama koje je mogla da vodi.

Rediteljski duo Daniel Kvan i Daniel Šajnert (zajednički poznati kao Danijels) prvo je postao poznat praveći muzičke spotove, pre nego što su na kraju napravili verovatno najneobičniji, najluđi i najčudniji film ikada. Film „Sve u svoje vreme“ mediji su opisali kao „neodoljivo, emotivno, zapanjujuće haotično, istovremeno smešno iskustvo. Pravi metaakcioni san u kom Mišel Jeo ima glavu ulogu – kakvu zaslužuje“ (Los Anđeles Tajms).

Mišel Jeo koja igra više ličnosti glavne junakinje Evelin je o šansi da dobije ovakav scenario i učestvuje u filmu poput ovog rekla: „Mislim da sam dosta dugo čekala ovakav scenario koji ima priču o ženi mojih godina, azijatkinji, imigrantkinji. Imate običnu ženu koja se pretvara u superheroja. Danijels su dali da se čuje glas toliko žena, toliko marginalaca, da je ovo uloga za poželeti“.

Pored Mišel Jeo, Ke Hjuj Kvana i Stefani Hsu, uloga poreske inspektorke poverena je Džejmi Li Kurtis (Noć veštica, Riba zvana Vanda).

Od 21. aprila spektakl iz metaverzuma možete pogledati u bioskopima širom zemlje.

Izvor: TOPFM-MCF PR
Foto: Bigstock-maxxyustas

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.