Hogvorts u Beogradu: Nastavak Fantastičnih zveri u bioskopima

Prvi dan Vikenda magije izazvao je veliku pažnju publike. U subotu, 9. aprila u Cinestar 4DX bioskopu u Ada Mallu okupili su se mnogobrojni ljubitelji fantastike i magičnog sveta Dž.K.Rouling, uz influensere i ličnosti iz javnog života Beograda, koji su, uz uživanje u “magičnim aktivnostima” i “čarobnim” koktelima, pogledali pretpremijerno film „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ studija Warner Bros. Pictures, u distribuciji Blitz filma.

Najveće interesovanje izazvali su magični zadaci za rešavanje, u posebnoj prostoriji, koje je priredio MMR escape room, kao i posebni rekviziti za fotografisanje koji kao da su stigli direktno iz Hogvortsa: čarobni štapići, čarobnjačke kape, metle za letenje i još mnogo toga što je priredio tim sajta za ljubitelje magije “Probušeni kotao” čiji su predstavnici uživo, kostimirani, oživeli neke od likova popularne franšize.

Na posebnom književno-filmskom panelu Fantastični fenomen Dž. K. Rouling, u saradnji sa Čarobnom knjigom, učesnici su se bavili fenomenom “Fantastične zveri “ i celokupne franšize, koja već decenijama zavređuje pažnju brojnih generacija. Panel je vodila novinarka Ivana Adamović, a o temi su govorili Isidora Aćimov, sociološkinja, i Miljan Tanić, novinar i prevodilac. U saradnji sa Čarobnom knjigom omogućeni su i posebni vaučeri za najsrećnije za besplatnu knjigu „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ koja će biti objavljena tokom leta. Publika u bioskopu ovoga puta je dobila retku priliku da prvo pogleda film, a da knjiga po kojoj je film snimljen stigne kasnije.

U Vikendu magije uživali su, između ostalih, Jadranka Janković, Ivana Ćirica, Dragan Jeličić, Mina Dea, Milica Denić, Venoma, Dragana Daničić, Nevena Azinović, Nađa Jokanović, Ana Dimitrijević (Preduzetnica na delu) i mnogi drugi.

U najnovijem delu franšize „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ profesor Albus Dambldor shvata da veliki mračni čarobnjak Gelert Grindelvald želi da preuzme kontrolu nad čarobnjačkim svetom. – Film se može pogledati u 2D formatu i u premium 4DX formatu, a ulaznice su u prodaji online ili na blagajnama bioskopa.

Izvor: TOPFM-Pro Pr promo
Foto: Bigstock-Denis Makarenko

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.