Sve u isto vreme: Film koji pomera granice realnog

Prve kritike govore da je film čista magija, delo rediteljskog dua Danijels „Sve u isto vreme“ (Everything Everywhere All at Once) od danas je u bioskopima širom zemlje, a sa sobom nosi trijumf glumice Mišel Jeo u bajci zvanoj multiverzumi.

Starija kineska imigrantkinja je uvučena u nezamislivu avanturu u kojoj sama pokušava da spasi svet istražujući paralelne univerzume u kojima se sreće sa životnim putanjama koje je mogla da vodi.

Ovaj film je govori o Evelin (Mišel Jeo) kojoj se dešava sve u isto vreme. Mnogo ličnosti, puno prostora, pregršt situacija i osobina kojima je centar zbivanja Evelin. Nju je na maestralan način oživela glumica Mišel Jeo. Rame uz rame s njom stoji američka glumica Džejmi Li Kurtis koja svoje glumačke bravure dovodi do savršenstva gde publiku uspeva da rasplače uprkos tome što ima prste od hot dogova, o svojoj ulozi i filmu ističe:

„Ovo je film o realnim, stvarnim, pravim ljudima i ja ih jednostavno znam. Takođe, baš lik kog ja igram, poreska službenica, iako ih ljudi ne vole, svet postoji zahvaljujući njima, da ih nema bilo bi anarhije“.

Ovo ostvarenje produkcijske kuće A24 od danas je na bioskopskom repertoaru širom zemlje.

Izvor: TOPFM-MCF PR
Foto: Bigstock-maxxyustas

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.