WhatsApp će omogućiti sakrivanje „last seen“ statusa od određenih kontakata

WhatsApp trenutno testira opciju koja omogućava sakrivanje „last seen“ statusa od određenih kontakata korisnika, a biće dostupna na uređajima sa operativnim sistemom Android i iOS.

WhatsApp je počeo da uvodi emoji reakcije, a uskoro će implementirati još jednu korisnu opciju. Reč je o opciji koji omogućava korisnicima da od određenih kontakata sakriju svoj „last seen“ status.

„Last seen“ status prikazuje kada je zadnji put korisnik proverio/koristio aplikaciju.

Do sada je WhatsApp onmogućavao korisnicima da ograniče vidljivost svog „last seen“ statusa samo na svoje kontakte kao i da ga isključe u potpunosti, ali uskoro će moći onemogućiti određene kontakte da vide pomenutu informaciju.

WhatsApp iOS beta verzija 22.9.0.70 sadrži „My Contacts Except“ ipciju u sekciji „Last Seen“ u podešavanjima privatnosti. Ali, ako korisnik onemogući određeni kontakt da vidi njegov status, isto će biti i obrnuto.

Osim toga, WhatsApp uvodi dodatne kontrole privatnosti koje se odnose na profilne fotografije i drugo, a s obzirom na činjenicu da traje beta testiranje, na nove opcije nećemo čekati dugo.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto/ Dzmitrock

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.