Svet iz doba jure ponovo na velikom platnu!

Epsko finale konačno je pred nama! Jedan od najvećih i najočekivanijih filmova svih vremena „Svet iz doba Jure – Nadmoć“ (JURASSIC WORLD DOMINION) stiže pretpremijerno u odabrane bioskope 8. juna, a karte za ovaj vizuelni spektakl mogu se kupiti već danas!

Budite među prvima koji će doživeti moć najvećih, najstrašnijih i najmoćnijih bića koje je planeta ikada videla! Požurite ka bioskopskim blagajnama i uverite se u to kolika je snaga drevnih stvorenja, ali i zajedništva, kada se dve generacije na velikom platnu udruže po prvi put!

Ovaj film je zaista poseban i ne sme se propustiti, jer se Krisu Pratu i Brajs Dalas Hauard pridružuju dobitnica Oskara Lora Dern, Džef Goldblum i Sem Nil, povezujući nostalgične emocije sa avanturom koja će vam oduzeti dah.

Od stvaraoca i reditelja „Sveta iz doba jure“ Kolina Trevoroa, „Nadmoć“ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosaurusi sada žive – i love – zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.

„Svet iz doba Jure – Nadmoć“, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrednu više od 5 milijardi dolara, na smelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.

Na redovne repertoare svih bioskopa film stiže 9. juna.

 

Foto: Bigstock- AntIvan
Izvor: TOPFM-Taramount PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.