Sećate li se „copy/paste“ tastature? Sada dolazi sa RGB osvetljenjem

 

Stack Overflow, popularna platforma za developere, prošle godine se udružila sa prodavnicom Drop kako bi izbacili na tržište The Key. Reč je, podsetimo, o maloj tastaturi kojoj je glavna funkcija kopiranje i lepljenje sadržaja.

Budući da je takav proizvod poprilično uspešno prošao među developerima, Stack Overflow, Drop i dizajner Cassidy Williams, napravili su naslednika ove male tastature – The Key 2. Naime, baš kao i njegov prethodnik, The Key 2 i dalje ima samo tri programabilne tipke, ali ovoga se puta može pohvaliti RGB osvetljenjem.

Kako bi RGB osvetljenje uopšte došlo do izražaja, kućište The Keya 2 napravljeno je od akrila, a ne od alumininijuma kao što je to bio slučaj na prvoj verziji male tastature. Još jedna ključna razlika je da se Kailh Black Box switchevi mogu jednostavno ukloniti i zameniti, pa se tu otvara malo više prostora za prilagođavanje.
The Key 2 trenutno je dostupan za narudžbinu po ceni od 29 dolara, a količine su ograničene na 3900 primeraka s procenjenim datumom isporuke krajem jula. Baš kao i prošle godine, Stack Overflow donira svoj prihod digitalundividedu, udruženju koje se bavi razvojem programa i inicijativa za privredni rast u afroameričkim i latinoameričkim zajednicama, prenosi The Verge.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstock/Black Jack 11

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.