Brzina metka: Bred Pit i Sandra Bulok u trileru

Brzina metka, novi akcioni triler koji ovog leta dolazi u domaće bioskope na veliko platno postavlja holivudske zvezde Breda Pita i Sandru Bulok.

U akcionom trileru Brzina Metka pojavljuje se kao Bubamara – baksuzni profesionalni ubica odlučan da ovog puta na mirniji način obavi svoj posao budući da je previše prethodnih pokušaja pošlo po zlu. Pomenuti akcioni triler sa daškom komedije svakako će biti pravo letnje osveženje kada film stigne u domaće bioskope.

Nakon što je početkom marta, kao grom iz vedra neba, objavljen prvi trejler za film „Brzina metka”, pre nekoliko dana predstavljen je i zvanični plakat filma. Međutim, sada je stigao i najnoviji trejler koji nas upoznaje sa novim likovima i detaljnije otkriva priču filma. Naravno, sve to uz pregršt humora i kvalitetne akcije.

U trejleru saznajemo ko stoji iza misteriozne žene s kojom Bubamara (Bred Pit) komunicira tokom svojih putovanja. U pitanju je Maria Bitl (Sandra Bulok) iz takozvane organizacije „Deer Creek International Business Solutions”.

Nakon niza neuspešnih misija, ona uvodi Bubamaru u „povratnički posao” koji na prvi pogled izgleda bezazlen. Međutim, krađa tašne pretvara se u očajnički pokušaj bega iz brzog voza tokom divlje, nezaustavljive i neverovatne vožnje kroz moderni Japan. Na tom tom suludom putovanju, Bubamara se susreće sa opasnim likovima koje poznaje od ranije, a za neke će tek saznati.

Pogledajte novi trejler za film „Brzina metka” (Bullet train) i saznajte ko je „Bela Smrt” zbog koje je Bubamara, odnosno, Bred Pit spreman na sve ili ništa!

Reditelj Dejvid Lajtč potvrdio je već svoj „zanat” radeći na hitovima Deadpool 2, Džon Vik i Hobbs & Shaw. Takođe, bio je Pitov dvojnik u kaskaderskim scenama u filmovima Gospodin i gospođa Smit, Troja, Igraj svoju igru i Špijunska igra.

Sigurni smo da će ovaj dvojac nastaviti svoj uspešan niz i da ćemo uživati u predstojećem akcionom spektaklu ovog leta.

Izvor: TOPFM-Con Film PR
Foto: Bigstock- Denis Makarenko

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.