„Tor: Ljubav i grom“ 7. jula u bioskopima

Marvel studio i reditelj Taika Vaititi predstavljaju uzbudljivu avanturu „Tor: Ljubav i grom“ (Thor: Love and Thunder) o bogu koji je izgubio sve i iznova otkrio da je jedino za šta se treba boriti ljubav njegovog života. Tor počinje novo poglavlje i kreće na kosmičko putovanje da osveti godine tragedije i slomljenog srca, da se suoči sa zastrašujućim novim zlikovcem kome je cilj istrebljenje svih bogova u . svemiru. Ulaznice u prodaji za letnji spektakl koji će ubioskopima biti od 7. jula.

„Tor: Ljubav i grom“ nastavlja sa zabavom i humorom koji je poznat iz filmova „Tor: Ragnarok“ i „Čuvari galaksije“. Avantura koja će odvesti boga groma na fantastično putovanje zajedno sa simpatijama, prijateljima i nekim legendarnim likovima iz Marvelovog kinematografskog univerzuma. Očekujte mnogo smeha, iskrene emocije, epsku akciju, psihodelične vizuelne efekte, neverovatnu muziku prožetu rokom i uvođenje uzbudljivih novih likova.

Film pronalazi Tora (Kris Hemsvort) na putovanju koje se razlikuje od bilo čega sa kojim se ikada suočio – u potrazi za samootkrićem. Ali njegovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor bog kasapin (Kristijan Bejl), koji traži istrebljenje bogova. Da bi se izborio sa pretnjom, Tor traži pomoć Kralja Valkirije (Tesa Tompson), Korga (Taika Vaititi) i bivše devojke Džejn Foster (Natali Portman), koja – na Torovo iznenađenje – neobjašnjivo rukuje svojim magičnim čekićem Mjolnir, kao moćni Tor. Zajedno se upuštaju u mučnu kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju osvete boga Mesara i zaustavili ga pre nego što bude prekasno.

U režiji Taike Vaititija („Tor: Ragnarok“, „Džodžo Rabit“, „Tor:Ljubav i grom“ počinje sa prikazivanjem u bioskopima od 7. jula ove godine.

Foto: Bigstock- Starfrenzy
Izvor: TOPFM-MCF PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.