Povratak Malaca na bioskopska platna

Svečana premijera filma „Malci 2 – Gruov početak“ biće održana 25. juna u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade, kada će film početi da se prikazuje pretpremijerno u odabranim bioskopima, u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

Ovog leta, najveća animirana franšiza u istoriji, predstaviće nam originalnu priču o tome kako je najveći superzlikovac sveta prvi put upoznao legendarne Malce, stvorio najgrozniju bioskopsku ekipu i suočio se sa najnezaustavljivom kriminalnom silom ikada, u filmu Malci – Gruov početak.

Mnogo pre nego što je postao zao, Gru (Stiv Karel, glumac nominovan za Oskara) je bio dvanaestogodišnjak iz predgrađa, koji je ‘70. godina kovao plan kako da iz svog podruma pokori svet.

Nije išlo naročito dobro. Kada su se Gruu putevi ukrstili sa Malcima, među kojima su Kevin, Stjuart, Bob i Oto – novi Malac sa fiksnom protezom i neodoljivom potrebom da ugađa – ova neobična porodica udružuje snage. Zajedno, izgradili su svoju prvu jazbinu, dizajnirali prvo oružje i nastojali da izvrše svoju prvu misiju.

Kada je zloglasna superzlikovačka supergrupa Zlokobna šestorka svrgla svog vođu, legendarnog majstora borilačkih veština Vilija Kobru (oskarovac Alan Arkin) – Gru, njihov najverniji obožavalac, dobija priliku da postane novi član. Zlokobna šestorka nije oduševljena malenim zlikovcem u pokušaju, ali kada ih Gru nadmudri (i razbesni) postaće smrtni neprijatelj esencije zla. Dok je Gru u bekstvu, Malci će pokušati da savladaju veštinu kung fua, kako bi ga spasili, a Gru otkriva da je čak i zlikovcu potrebna pomoć prijatelja.

U četvrtak 30. juna, animirana avantura „Malci 2 – Gruov početak“ (MINIONS: THE RISE OF GRU) stiže na redovne repertoare svih bioskopa.

Izvor: TOPFM-Taramount PR
Foto: Bigstock-Omozo

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.