„Tamo gde rakovi pevaju“ u bioskopima od 22. avgusta

U prirodi ne postoje zakoni. Samo oni koji prežive”. To su reči glumice Dejzi Edgar-Džouns na početku trejlera filma „Tamo gde rakovi pevaju“ koji u domaće bioskope stiže krajem avgusta. Nove scene obećavaju triler koji će publiku držati u napetosti do samoga kraja.

Bestseler Njujork tajmsa i najprodavaniji roman na Amazonu u 2019. godini „Tamo gde rakovi pevaju“ dobio je svoju filmsku adaptaciju. Ova dirljiva priča o odrastanju, ljubavi i prijateljstvu autorke Delije Ovens, prožeta atmosferom kriminalističkog trilera, istražuje temu ljudske čežnje za pripadnošću, prve ljubavi, ali i upornosti, bez obzira na izazove.

Novi trejler sigurno će kod filmske publike izazvati uzbuđenje, jer novi kadrovi otkrivaju prave nevolje s kojima se susreće Kaja, devojka iz močvare. Misteriozni ljubavni trougao, ubistvo bez ikakvih tragova i urota gradića protiv devojke koja je odrasla u divljini pravi su recept za uzbudljiv triler!

U trejleru se može čuti i duža verzija pesme filma Carolina koju je samo za potrebe filma napisala i otpevala Tejlor Svift.

Zadivljujuću misteriju najavila je i producentkinja Ris Viderspun čije je oduševljenje knjigom zapravo bio glavni razlog da krene u produkciju filma. Uz nju, u najavi pod imenom „Tamo gde rakovi pevaju“ pridružila se i glavna glumica, rediteljka Olivia Njuman, producentkinja Lauren Nojstater i glumac Tejlor Džon Smit. Njihov zaključak potvrđuje već rečeno – lik Kaje zasigurno će nadahnuti i inspirisati mnoge.

Na repertoaru domaćih bioskopa film „Tamo gde rakovi pevaju“ naći će se od 22. avgusta.

Izvor: TOPFM-Con film PR
Foto: Bigstock-NosorogUA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.