WhatsApp radi na čuvanju poruka u četovima koji nestaju

Kad je WhatsApp uveo opciju poruka koje nestaju nakon određenog vremena, brojni su korisnici iskoristili tu mogućnost kako bi, u dopisivanju sa kontaktima, poslali neku osetljivu informaciju. Bilo da se radilo o fotografiji, adresi ili pak broju bankovnog računa.

Ali, šta kad vam je neko poslao takvu informaciju koju biste ipak hteli da sačuvate za kasnije? Upravo o tome trenutno razmišljaju u WhatsApp-u i rade na opciji koja bi korisnicima omogućila da i takve poruke sačuvaju.

WABetaInfo otkrio je kako se trenutno testira opcija koja bi omogućila čuvanje takvih, osetljivih poruka, u posebnom sandučiću. Prema snimcima ekrana koje su objavili, sandučić bi se zvao „Kept Messages“ odnosno Sačuvane poruke, a navodno bi bio dostupan i u razgovorima jedan-na-jedan, kao i u onim grupnima.

Iako je ova opcija još uvek u fazi testiranja, a članovima Beta testne grupe tek bi trebala da postane dostupna u sledećim nedeljama, „obični“ korisnici moraće se još malo strpeti. Naravno, pod uslovom da u WhatsApp-u zaista i odluče omogućiti korisnicima da takve, osetljive, poruke čuvaju za kasnije.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto/ Dzmitrock

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.