Anja Tejlor Džoj i Rejf Fajns u hororu „Meni“

Da li ste spremni da okusite delicije koje će šef kuhinje spremati samo za vas? Iz Searchlight Pictures studija stiže prvi trejler za horor komediju koja u domaće bioskope stiže 17. novembra – „Meni“ (The Menu). Ovo je filmski užitak zbog koga ćete poželeti da se upletete u gastronomsku igricu šefa kuhinje egzotičnog restorana.

Mladi par putuje na udaljeno ostravo kako bi jeli u ekskluzivnom restoranu u kojem šef kuhinje priprema izvrsna jela, uz šokantna iznenađenja.

Glavna uloga u horor ostvarenju poverena Anji Tajlor Džoj (Anya Taylor – Joy) je ulaznica ka uspehu, s obzirom na to da je ova mlada glumica poznata po ulogama iz filmova strave, ali i ozbiljnim istorijskim dramama poput – filmova „Severnjak“ (The Northman), „Veštica: Narodna priča Nove Engleske“ (The Witch), ali i u veoma uspešnim serijama kao što su „Birmingemska banda“ (Peaky Blinders) u kojoj glumi članicu mafije, Amerikanku, italijanskog porekla Đinu Grej i glavnu rolu u seriji „Kraljičin gambit“ (The Queen’s Gambit) za koju je dobila nagradu Zlatni globus.

Režiju filma potpisuje Mark Majlod („Igra prestola“), dok je veliko glumačko ime, pored Anje Tajlor Džoj i Britanac svetske karijere – Rejf Fajns (Ralph Fiennes) čije uloge zahtevaju vremena kako bi se nabrojale, ali među najuspešnijim filmovima to su: „Šindlerova lista“, Bondovi filmovi „Skajfol“, „Spekta“, „Nije vreme za umiranje“, treći film o Kingsmenima „The King’s Man: Početak“, saga o Hari Poteru u ulozi čoveka čije ime se ne sme izgovarati – Voldemora…Nesumnjivo je da Ralf Fajns svojim duhom, neposrednošću i ozbiljnim britanskim akcentom zavređuje svačiju pažnju.

U ostalim ulogama su i Dženet Mektir, Nikolas Holt, Džon Legisamo i mnogi drugi. Film „Meni“ publika može očekivati od 17. novembra u bioskopima pirom zemlje.

Izvor: TOPFM-MCF PR
Foto: Bigstock-Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.