Film „Amsterdam“ okuplja zvezde Holivuda

Iz kuhinje 20th Century Studios, a u režiji čuvenog Dejvida O’Rasela koji je poznat po filmovima „Američka prevara“, „Džoj“, „U dobru i u zlu“, „Bokser“, stiže ostvarenje „Amsterdam“ koje okuplja holivudske zvezde.

Ovo je originalna, romantična i krimi priča o troje bliskih prijatelja (Kristijan Bejl, Margo Robi i Džon Dejvid Vašington) koji su se našli u središtu jedne od najvećih tajni u američkoj istoriji.

U glavnoj ženskoj ulozi obrela se Margo Robi, dobro poznata publici još od „Vuka sa Volstrita“, potom po filmovima „Ja, Tonja“, „Fokus“, „One su bombe“, poslednjih godina briljira u raznovrsnim ulogama veoma uspešnih filmskih naslova, za koje je čak dva puta nominovana za nahradu Oskar.

Zoe Saldana („Avatar“), Anja Tejlor-Džoj („Kraljičin gambit“) , Majk Majers („Ostin Pauers“), Tejlor Svift, Matijas Šunerts („Rđa i kost“) i uloga najbojeg od najboljih Roberta De Nira („Kum 2“, „Taksista“) – na čelu zvezdane glumačke postave.

O kakvim tajnama, spletkama, otkrićima i ubistvima je reč, koju je, sasvim izvesno, Dejvid O Rasel upakovao u sjajnu krimi dramu sa elementima komedije – „Amsterdam“, saznajte od 3. novembra u bioskopima.

Izvor: TOPFM-MCF PR
Foto: Bigstock- DFree

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.