Tor od danas na velikom platnu

On je bog duge plave kose, još plavljih očiju, veoma je snažan i na prvi pogled ne deluje kao da mu još nešto nedostaje. Poseduje magični čekić – Mjolnir, ali Mjolnir je odlučio da promeni vlasnika. Tektonski poremećaji u naizgled mirnom životu Tora. Marvelov univerzum je odlučio da trećim nastavkom Torovog avanturističkog života „Tor: Ljubav i grom“ prikaže do sada neviđeno – Tor (Kris Hemsvort) na putovanju samospoznaje, a na tom sudbonosnom putovanju mu društvo prave Natali Portman, Kristijan Bejl, Rasel Krou, Tesa Tompson, Kris Prat i mnogi drugi. Od danas ovaj Marvelov spektakl možete gledati u bioskopima širom zemlje.

Kris Hemsvort je o saradnji sa Kristijanom Bejlom koji tumači novog Torovog neprijatelja imao samo reči hvale: „On je toliko talentovan. Radio sam sa mnogo ljudi. Imao sam sreću da radim sa mnogo sjajnih izvođača. Sa vremena na vreme, neko te jednostavno oduva… to je kao šamar. Dodao je toliko slojeva i dubine svom liku. Nateralo me je da još više razmislim o Torovoj perspektivi, a to nije jednostavno ni kada si negativac, ni kada si heroj“.

Film pronalazi Tora (Kris Hemsvort) na putovanju koje se razlikuje od bilo čega sa kojim se ikada suočio – u potrazi za samootkrićem. Ali njegovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor bog kasapin (Kristijan Bejl), koji traži istrebljenje bogova. Da bi se izborio sa pretnjom, Tor traži pomoć Kralja Valkirije (Tesa Tompson), Korga (Taika Vaititi) i bivše devojke Džejn Foster (Natali Portman), koja – na Torovo iznenađenje – neobjašnjivo rukuje svojim magičnim čekićem Mjolnir, kao moćni Tor. Zajedno se upuštaju u mučnu kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju osvete boga Mesara i zaustavili ga pre nego što bude prekasno.

Foto: Bigstock- Starfrenzy
Izvor: TOPFM-MCF PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.