Liga Superljubimaca okupila poznate ličnosti

Najzabavnija animacija, koju će publika imati priliku da vidi ovog leta u bioskopima, “DC Liga Superljubimaca” okupila je zvezdanu ekipu koja je pozajmila glasove superljubimcima popularnog DC® sveta.

Svoje glasove likovima su pozajmili: glumac Aleksandar Radojičić koji daje glas Kriptu – psu koji se ponosi time što je Supermanov supermoćni najbolji prijatelj – može da leti i ima rendgenski toplotni vid, „zamrznuti“ dah i super sluh, baš kao njegov vlasnik- Supermen. Glumac Marko Mrđenović daje glas Asu – vođi čopora azila, sarkastičnom psu koji je većinu svog života proveo u azilu i koji je snažan i naizgled neranjiv. Glumac Stefan Buzurović je Betmen, dok je glumica Tamara Krcunović briljantna, ali brutalna Lulu, Miloš Timotijević je poznati Leks Lutor. Milena Moravčević je prasica PB, dok je glas za Zelenu svetiljku dala influenserka Dženi Martin. Reper Nikola Ćosić Bvana pozajmljuje glas slatkom psu Vaflu.

Prvi put se u sinhronizaciji nekog filma pridružila i naša TV voditeljka Dragana Kosjerina, koja pozajmljuje glas Lois Lejn, dok je pevačica Sara Šekularac Zoi Čudesna Žena, YouTube zvezda Mario Vrećo je Fleš, dok je jedan od najpoznatijih TikTokera Andrija Milivojević WajWai pozajmio svoj glas morskom prasetu Kiki.

U filmu “DC Liga Superljubimaca” super pas Kripto i Supermen nerazdvojni su najbolji prijatelji, dele iste supermoći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu. Kada Supermena i ostatak Lige pravde otmu, Kriptu će u pomoć pristići ekipa iz azila – pas As, trbušasta svinja PB, kornjača Merta i veverica Čip— oni će morati da ovladaju svojim novootkrivenim moći i pomognu mu u spašavanju superheroja.

Film “DC Liga Superljubimaca” stiže u bioskope pretpremijerno od 21. jula u distribuciji Blitza, a ulaznice za ovu sjajnu animaciju su već u prodaji.

Foto: Bigstock-NosorogUA
Izvor: TOPFM-Blitz Film PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.