Natali Portman kao moćna Džejn Foster

Da li će da važi da prva ljubav zaborava nema ili će mračni Gor umešati svoje prste u ljubav Tora i Džejn?

Na putu portage za samim sobom Tor dolazi do zadivljujućeg otkrića – Džejn Foster, njegove bivše devojke, svetski priznate astrofizičarke, koja je dostojna borbe sa Mjolnirom – magičnim čekićem koji je smeo da koristi samo svemoćni Tor. Da li će ovaj močni dvojac uspeti da oživi ljubavne iskre u novom nastavku sage o Toru koju je spremio Marvel, na čelu sa rediteljem Taikom Vaititijem. U bioskopima od 7. jula.

Natali Portman koja je u ulogu Džejn Foster ušla još 2011. гodine u filmu „Тоr“ , a potom i 2013. godine u ostvarenju „Тоr: Mračni svet“ bila je uzbuđena zbog svog povratka u Marvelov kostim hrabre junakinje: „Taika Vaititi je došao kod mene kući da pričamo o povratku jer sam bila odsutna iz Marvelovog univerzuma neko vreme“, ističe Portmanova. „Kada mi je objasnio koliko će moćna Džejn da postane želela sam da doživim to iskustvo. Rad na filmu shvatila sam kao veliki izazov, jer je bilo velike fizičke transformacije, glumačke improvizacije i zaista vas Taika drži u stalnoj neizvesnosti“.

Film pronalazi Tora (Kris Hemsvort) na putovanju koje se razlikuje od bilo čega sa kojim se ikada suočio – u potrazi za samootkrićem. Ali njegovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor bog kasapin (Kristijan Bejl), koji traži istrebljenje bogova. Da bi se izborio sa pretnjom, Tor traži pomoć Kralja Valkirije (Tesa Tompson), Korga (Taika Vaititi) i bivše devojke Džejn Foster (Natali Portman), koja – na Torovo iznenađenje – neobjašnjivo rukuje svojim magičnim čekićem Mjolnir, kao moćni Tor. Zajedno se upuštaju u mučnu kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju osvete boga Mesara i zaustavili ga pre nego što bude prekasno.

„Tor: Ljubav i grom“ otkriva više o ljubavnoj vezi između Džejn i Tora, njihovom raskidu, dopuštajući kako Hemsvortu, tako i Portmanovoj da iskažu svoje glumačke komične sposobnosti: „Natali je jedno entuzijastično biće, divno je raditi sa njom kada ima odličan smisao za humor“, ističe Kris Hemsvort i dodaje „Ovaj film je likove odve potpuno drugačijim pravcem, poput preporoda. Natali je rođena spremna za promene“.

Natali Portman, Rasel Krou, Kristijan Bejl, Luk Hemsvort, Tesa Tompson i Džef Goldblum pomoći će Toru u avanturi zvanoj samootkriće. Od 7. jula u bioskopima širom zemlje.

Izvor: TOPFM-MCF PR
Foto: Bigstock-Denis Makarenko

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.