Nova avanturistička drama-triler „Zver“

Od 25. avgusta u bioskope stiže avanturistička drama – triler „Zver“ sa Idrisom Elbom u glavnoj ulozi.

U ovom napetom i nesvakidašnjem ostvarenju reditelja Baltazara Kormakura publika će imati priliku da pogleda borbu jednog čoveka za svoju porodicu, za opstanak i goli život.

Uz fantastične predele Južne Afrike, egzotičan biljni i životinjski svet, film „Zver“ na najiskreniji način predstavlja nagon za preživljavanjem, dramu koja se odvija u čoveku dok pokušava da zaštiti svoju decu, a sa druge strane nagonsku potrebu divlje zveri da po svaku cenu bude neprikosnoveni vladar divljine.

Ponekad je šuštanje u žbunju zaista čudovište.

U novom, uznemirujućem trileru Idris Elba (Paklene ulice- Hobs i Šo, Odred otpisanih) glumi oca koga, zajedno sa njegove dve ćerke, progoni ogromni lav odmetnik, u nameri da dokaže da u savani može biti samo jedan predator na vrhu lanca ishrane.

Dr Nejt Danijels (Elba) koji je nedavno postao udovac, sa ćerkama odlazi na dugo planirano putovanje u Južnu Afriku, gde je prvi put sreo svoju ženu, u rezervat za divljač kojim upravlja Martin Betls (serija Ruska lutka, Grdana), stari porodični prijatelj i biolog za divlje životinje. Ali ono što počinje kao putovanje isceljenja prerasta u strašnu borbu za opstanak kada počne da ih uhodi lav, koji je preživeo napad krvožednih lovokradica i zbog toga sve ljude vidi kao neprijatelje.

Od četvrtka 25. avgusta film „ZVER“ naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru.

Foto: Bigstock-maxxyustas
Izvor: TOPFM-Taramount promo

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.