Novi film Džordana Pila „Ne“ od 18. avgusta u bioskopima

Od četvrtka, 18. avgusta u domaće bioskope stiže novi film Džordana Pila „Ne“ (NOPE).

Ovaj pravi letnji blokbaster i filmska senzacija koja se definitno mora doživeti na velikom platnu premijerno će biti prikazana u četvrtak 18. avgusta u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade u IMAX tehnologiji. Karte su već u prodaji.

Dobitnik Oskara Džordan Pil filmovima „Beži” i „Mi” pomerio je granice i redefinisao moderni horor. Sada, on pretvara letnji film u novi košmar, u ekspanzivnom epskom hororu „Ne”.

Film ponovo spaja Pila sa dobitnikom Oskara Danijelom Kalujom, kojem se pridružuju Kiki Palmer i nominovani za Oskara Stiven Jan, kao stanovnici usamljene uvale u unutrašnjosti Kalifornije koji postaju svedoci jezivog otkrića.

„Ne“ je smešten u sušnoj dolini Santa Klarita u južnoj Kaliforniji, gde žive brat i sestra O Džej i Emerald Hejvud (Danijel Kaluja i Kiki Palmer), koji su nasledili ranč sa konjima od svog oca, Otisa Hejvuda starijeg. Neobjašnjive pojave koje se događaju na njihovom ogromnom ranču, počinju da vode O Džej i Emerald u opsesivnu zečju rupu. Dok pokušavaju kamerom da zabeleže i dokumentuju misteriozne događaje, nailaze na smetnje koje dovode u opasnost jedinu stvar koju zaista imaju: teško zarađeni posao njihovog pokojnog oca Džona Henrija, koji ih je ostavio u svojoj senci. Dok njihovi napori i oholost prelaze tačku bez povratka, dovodeći ulog do zastrašujućih posledica, naši heroji su uvučeni pravo u oko nepovratne oluje. Rezultat je ekspanzivni horor-spektakl sa intimnim i emocionalno složenim jezgrom.

Izvor: TOPFM-Taramount PR
Foto: Bigstock/XArtProduction

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.