Pogledajte trejler filma „Pozivnica za pakao“

Pre 100 godina, svetlo dana ugledao je Nosferatu, kontraverzni film čiji glavni lik, vampir Grof Orlok, i dan danas ne ostavlja nikog ravnodušnim. Crno-beli nemi horror film postao je klasik kinematografije, iako zbog autorskih prava nikada nije ni trebao. Naime, prva prava ekranizacija knjige Drakula iz 1897. godine autora Brema Stokera dogodila se 1992. godine i ona je takođe ostavila svoj trag u kinematografiji i nadahnula snimanje budućih horora slične tematike. Jedan od njih je i Pozivnica za pakao (The Invitation), horor triler koji donosi priču o novopronađenoj porodici sa sa skrivenim namerama, koji u bioskope stiže 25. avgusta.

Fatalne namere nam otkriva i prvi trejler filma u kojem glavnu junakinju Evi tumači Natali Emanuel, najpoznatija po ulozi Misandei u seriji Igra prestola i ulogama u serijalima Paklene ulice i Lavirint.

Nakon majčine smrti i bez druge poznate rodbine, Evi (Natali Emanuel) radi DNK test i otkriva davno izgubljenog rođaka za kojeg nikad nije ni znala da ga ima. Pozvana od strane novopronađene porodice na raskošno venčanje na seoskom području u Engleskoj, odmah ju je zaveo privlačni aristokratski domaćin Volter (Tomas Doerti). Međutim, ubrzo je gurnuta u noćnu moru preživljavanja, jer otkriva izopačene tajne u istoriji svoje porodice i uznemirujuće namere iza njene grešne velikodušnosti. Nije ni svesna da je venčanje samo noćna mora koja tek sledi…

U ostalim ulogama pojavljuju se Stefani Korneliusen (Mr. Robot, Deception), Hju Skiner (W1A, Fleabag), Šon Pertvi (Equilibrium, Gol!). Za režiju se pobrinula Džesika M. Tompson poznata po svom nagrađivanom prvencu The Light of the Moon. Također, ona je učestvovala i u stvaranju scenarija sa Bler Batler (Hell Fest).

Mračna poslastica „Pozivnica za pakao“ stiže 25. avgusta u domaće bioskope.

Izvor: TOPFM-Con Film Srbija PR
Foto: Bigstock-DFree

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.