Spotify testira direktnu prodaju ulaznica za koncerte

Do sada je Spotify koristio svoje partnere, kao što su Ticketmaster, Eventbrite i See Tickets, za prodaju ulaznica putem svog Live Events Feeda. S lansiranjem svoje platforme za prodaju ulaznica to bi se moglo promeniti.

Nova stranica Spotify Tickets trebala bi omogućiti kupovinu ulaznica putem samog Spotify-ja umesto preusmeravanja na stranice partnera. Za kupovinu ulaznica putem Spotify Tickets-a potrebno je imati Spotify korisnički nalog.

“U Spotify-ju rutinski testiramo nove proizvode i ideje kako bismo poboljšali naše korisničko iskustvo. Neki od njih na kraju utiru put za naše šire korisničko iskustvo, a drugi služe samo kao važna saznanja. Tickets.spotify.com je naš najnoviji test. Trenutno nemamo više vesti o budućim planovima za podeliti”, rekla je kompanija u izjavi za TechCrunch.

Usluga u ovoj fazi ne podržava ispis ulaznica niti slanje elektroničkom poštom. Spotify navodi da je potrebno predočiti svoju e-mail potvrdu i važeću ličnu kartu na blagajni prilikom preuzimanja ulaznica.

 

Izvor: itvesti
Foto: Bigstock-ezphoto

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.