Karta za Raj: Kluni i Robertsova u novoj romantičnoj komediji

Sinoć, 27. septembra u bioskopu Cineplexx u Ušće Shopping Centru održana je svečana premijera filma „Karta za Raj“.

Kako je radnja filma „Karta za Raj“ smeštena na ostrvu Bali, posetioci su sinoć imali priliku, barem na kratko da osete duh, boje, ukuse i ritam tog rajskog ostrva. Pre početka projekcije filma, prisutni su uživali u tradicionalnim balinežanskim jelima i čaju od jasmina, a zahvaljujući Bidadari plesnom studiju Indonežanske Ambasade u Beogradu izveden je tradicionalni ples pod nazivom Čendravasi. Ples na simboličan način predstavlja udvaranje rajskih ptica, a talentovane igračice koreografijom, kostimima i svojim plesnim umećem izazvale su ovacije.

Uz bogatu dekoraciju, svi prisutni mogli su da se fotografišu sa balinežanskim krunama i da dobiju još jednu uspomenu sa premijerne večeri. Bioskopom Cineplexx Ušće Shoping Center vladala je fantasična atmosfera, a pozitivne vibracije i osmesi mogli su se primetiti kod svih prisutnih. Pored predstavnika Indonežanske Ambasade u Beogradu i Njegove Ekselencije gospodina ambasadora Muhamada Čandre Vidie Jude, premijeri su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života.

Tokom projekcije filma, najvećom salom bioskopa Cineplexx Ušće Shoping Center orio se smeh, a publika je pokličima i uzdasima reagovala na situacije kroz koje su prolazili naši glavni likovi.
Projekcija filma je završena aplauzom, a mogli su se čuti samo pozitivni komentari gledalaca da će film preporučiti svojim prijateljima.

Dobitnici Oskara Džordž Kluni i Džulija Roberts ponovo se udružuju na velikom platnu kao bivši partneri koji se nalaze na zajedničkoj misiji da spreče svoju zaljubljenu ćerku da ne napravi istu grešku koju su i oni sami nekada napravili. Studiji Working Title, Smokehouse Pictures i Red Om Films, predstavljaju nam film „Karta za Raj“ , romantičnu komediju o slatkom iznenađenju koje donosi druga šansa.

Romantična komedija koja će nas podsetiti koliko ljubav može da bude izazovna, iznenađujuća i pre svega lepa „Karta za Raj“ od danas 28. septembra pretpremijerno se prikazuje u odabranim bioskopima.

Od četvrtka 29. septembra film stiže na redovni repertoar svih bioskopa širom Srbije.

Izvor: TOPFM-Taramount PR
Foto: Bigstock/Denis Makarenko

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.