Rođeni Lažov: Šta bi se desilo kada bi sve tvoje laži postale istinite?

Ne mogu da pričam imam ogromnu poplavu, kod lekara sam moram da vadim krv, sve žene su zaljubljene u mene, sve to je niz laži koje izgovara Žerom u novom filmu koji u domaće bioskope stiže početkom jeseni – „Rođeni lažov“ (Natural Born Liar / Menteur), ali koliko laži je previše laži? Urnebesni film reditelja vičnog komedijama Olivijea Boroa i još umešnijeg glumca komičara Tareka Budalija publika može na velikom platnu gledati od 6. oktobra.

Tridesetpetogodišnji Žerom radi kao prodavac jahti u Nici, ali što ljudi provode više vremena sa njim, otkrivaju njegove raznovrsne afinitete: on je astronaut, šampion u karateu, kao i blizak prijatelj Mis Univerzuma. Žerom je u stvari kompulzivni lažov. Jednog dana se budi i shvata da su se sve laži obistinile, i tada počinju nevolje.

Film je, inače, rađen kao rimejk originalnog naslova „Menteur“ iz 2019. godine, jer je postigao ogroman uspeh i podstakao reditelja Olivijea Boroa, poznatog po komedijama („Porodica Skorojevića 3“) da sa snimi novi film sa nešto drugačijim scenariom, ali u istom duhu – francuske komedije.

U susret kišnoj jesenji, film „Rođeni lažov“ predstavlja pravo sunce kroz sive oblake, kako bi makar na kratko uspeo da razvedri i opusti školske i poslovne obaveze.

Izvor: TOPFM-MCF PR
Foto: Bigstock-shutter2u

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.