Taurus: Iskrena filmska priča o svetu muzičke industrije

Od četvrtka 17. novembra u naše bioskope dolazi biografska drama „TAURUS“ (TAURUS) u kojoj glavnu ulogu tumači mladi američki reper Kolson Bejker, koji je svetsku slavu doživeo pod umetničkim imenom Mašin Gan Keli (Machine Gun Kelly).

Uz Kolsona Bejkera, jednu od glavnih uloga tumači i jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih holivudskih glumica, Megan Foks.

Zahvaljujući filmu „TAURUS“ imaćemo priliku da zavirimo iz kulisa blještave muzičke scene i otkrijemo sa čime se sve suočavaju muzičari kako u kreativnom procesu stvaranja, tako i pod teretom slave i znatiželjne javnosti.

„Taurus“ priča priču o problematičnom muzičaru u usponu (Bejker) koji provodi dane i noći u beskonačnom traženju inspiracije da snimi poslednju pesmu. Njegova asistentkinja koja mu je kao sestra (Medi Hason) želi da ga spasi, njegovi saradnici (Skut Maneri, Lil Mič i Lil Tidžej) žele da ga vide u studiju, dok ga njegov diler (Rubi Rouz) i bivša (Megan Foks) guraju sve dublje u ponor. Fiktivno delo koje istražuje mračnu stranu slave, zavisnosti, umetnički proces i muzičku industriju, a uz to, ovo je spiritualna, autentična i nadrealna priča upozorenja – ona ​​koja je i univerzalna i jedinstvena u svom vremenu.

Od sutra, 17. novembra, film ćemo imati priliku da gledamo u biskopima: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, CineStar Ada Mall Beograd, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cine Grand Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, Eurocinema (Subotica), Aleksandar Lifka (Subotica), Centar za kulturu (Lazarevac), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Kulturni centar Zrenjanina, Cadmus Cineplex (Budva) i Cineplexx MNE Delta City.

Izvor: TOPFM-Taramount film PR
Foto: Bigstock-NosorogUA

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.