Komedija „Nova igračka“ u domaćim bioskopima

„Nova igračka“ podsetiće starije generacije na holivudskog komičara Ričarda Prajera (Richard Pryor) i prvi rimejk filma „Igračka“, dok će se mlađe smejati scenama sa urnebesnim komičarom Žamelom Debuzom (Jamel Debbouze) i legendarnim, nagrađivanim glumcem Danijelom Otejom (Daniel Auteil)

Da li razmaženom detetu novac može obezbediti novu igračku i to u vidu čoveka ?
Inspirisan kultnim klasikom „Igračka“, ujedno i prvim ostvarenjem scenariste i reditelja Fransisa Vebera iz 1976. godine, reditelj Džejms Hut (James Huth) snimio je najnoviju komediju „Nova igračka“ (The New Toy) za koju je napisao i adaptirani scenario. Film će se naći na repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka, 29. decembra.

Producent Ričard Grandpier (Richard Grandpierre) navodi da je prvi film ostavio jak utisak na njega „Gledao sam ga desetinu puta. Uvek sam želeo da ga prilagodim, jer je bila i komedija i društvena satira.“

Jedan od najpopularnijih francuskih glumaca Žamel Debuz i višenagrađivani Danijel Otej našli su se zajedno pred istim kadrom rimejka i poznatog scenarija, „Nova igračka“.

Zajedno sa svojom suprugom Alisom, Semi živi srećno u siromašnom urbanom naselju među prijateljima i komšijama. Za rođendan svog sina, najbogatiji čovek Francuske otvorio je svoju robnu kuću, nudeći dečaku da izabere šta god poželi. Aleksandar bira Semija, noćnog čuvara, kao svoju novu igračku.

Ostvarenje čiji trejler filma zasmejava i nagoveštava komičnu novogodišnju nedelju, zabaviće širu publiku, ali i podsetiti one starije na prvi rimejk filma „Igračka“ iz 1982. godine, sa nekada voljnim holivudskim komičarem Ričardom Prajorom (Richard Pryor) koji je tih godina, uz bezbroj svojih komedija, zabavljao publiku širom sveta.

 

Izvor: TOPFM-MCF PR
Foto: Bigstock-NosorogUA

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.