Filmska poslastica za kraj godine

U domaće bioskope stiže pravi novogodišnjiu poklon za ljubitelje romantičnih komedija. Dženifer Lopez u sjajnoj akcionoj, romantičnoj komediji „Venčanje za umerti“ u distribuciji Blitza stiže na velika platna 28. decembra.

Reditelj Džejson Mur, u ovom filmu kombinuje žanrove trilera, romantike i komedije u 100 minuta sadržaja prepunog akcije.

Šta može biti romantičnije od venčanja u egzotičnom rizortu? Darsi i Tom pripremaju se za svoj veliki dan. I dok se njihova porodica i prijatelji okupljaju na tropskom ostrvu, njih dvoje pokreću pitanja koja mogu da dovedu do okončanja braka i pre nego što on počne. Međutim, kada pred samo venčanje pirati upadnu u rizort i uzimaju sve goste za taoce — osim nestalih neveste i mladoženje, Darsi i Tom moraju da prestanu da se svađaju dovoljno dugo da spasu svoje voljene… pod pretpostavkom da se prvo međusobno ne poubijaju.

Pored Dženifer Lopez i Džoša Dumela, u filmu glume Dženifer Kulidž, Sonja Braga, Čič Marin i poznati muzičar Leni Kravic. Režiju potpisu Džejson Mur, scenario Mark Hamer, dok su producenti filma Tod Liberman, Dejvid Hoberman, Aleksandar Jang, Dženifer Lopez, Elen Goldsmit- Tomas i Beni Medina. Izvršni producenti su Bergen Svanson, Rajan Rejnolds i Džordž Djui.

Pretpremijera ovog filmskog hit naslova održaće se u bioskopu CineStar Ada Mall u okviru dobro poznatog CineLady eventa za sve drage dame, u sredu, 28. decembra od 20h.

Atmosferu će začiniti najveći hitovi Dženifer Lopez jer želimo da osetite ritam u celom telu pre same projekcije, pa verujemo da je to još jedan dodatni razlog da nam se pridružite na poslednjoj pretpremijeri ove godine.

Film „Venčanje za umreti“ možete pogledati u bioskopima širom Srbije od 28. decembra, a ulaznice su već u prodaji online ili na blagajnama bioskopa.

Foto: Bigstock-DFree
Izvor: TOPFM-Blitz film PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.