iPhone 15 Pro donosi novi dizajn?

Nedugo nakon vesti o novom, donekle izmenjenom dizajnu kućišta nadolazeće iPhone 15 serije, stižu i prvi procureli službeni renderi iPhone 15 Pro modela, ali i navodna fotografija njegovog USB-C ulaza, kojeg je Apple morao ugraditi zbog stroge EU regulative o kojoj smo više puta pisali, sugerišu itvesti. 

Ukoliko je verovati ovim slikama, iPhone 15 Pro će doći u nanovo dizajniranom kućištu, sa vidljivo zaobljenim ivicama, koji očito slede dizajnerske smernice Apple sata. Možda još zanimljiviji detalj koji prati ove glasine svakako je titanijumsko kućište. Naime, ovaj metal je osetno čvršći od čelika, a istovremeno lakši. Isto vredi i za leguru aluminija koju Apple trenutno koristi.

Ukoliko ste pratili dinamiku glasina o Apple-ovim uređajima u zadnjih desetak godina, mogli ste videti da se velika većina njih na kraju pokazala kao tačna, barem u domenu dizajna, što znači da postoji velika verovatnost da će sledeći iPhone upravo ovako izgledati.

S druge strane, informacija o titanijumskom kućištu je možda pomalo pretenciozna, ali kad j Apple u pitanju, nikad se ne zna. Možda titanijum bude ekskluzivan samo za najskuplji model iPhone 15 Pro Max (ili Ultra), a skladno tome možemo očekivati i višu cenu.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto/palinchak

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.