Medved na kokainu: Film kakav do sada niste videli

Od četvrtka 23. februara na redovnom bioskopskom repertoaru naći će se film koji će vas ostaviti bez daha – „Medved na kokainu“ (COCAINE BEAR).

U režiji Elizabet Benks, ovaj triler govori o neverovatnom događaju, o tome šta se dešava kada igrom sudbine, jedan od najvećih predatora na svetu, mrki medved, pronađe izgubljeni kokain.

Film „Medved na kokainu” inspirisan je istinitom pričom iz 1985. godine, o padu aviona kojim se krijumčarila droga, izgubljenom kokainu i crnom medvedu koji ga je našao i pojeo. Ovaj divlji triler prati čudnu grupu sačinjenu od policajaca, kriminalaca, turista i tinejdžera koji će se zajedno naći u šumi u Džordžiji u kojoj je, ogromni predator pojeo zapanjujuću količinu kokaina i krenuo u pomahnitalu potragu za još robe i krvi.

„Medved na kokainu” od 23. februara prikazivaće se u bioskopima: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, CineStar Ada Mall Beograd, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, mts Dvorana, Arena Cineplex (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), CineGrand (Niš), Vilin Grad (Niš), Eurocinema (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Kulturni centar (Gornji Milanovac), Centar za kulturu (Valjevo), Centar za kulturu (Lazarevac), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Dom kulture (Trstenik), Kulturni centar (Vrbas), Kulturni centar (Kovin), mobilna oprema Trimark, Kulturni centar (Čajetina), Kulturni centar (Vlasotince), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cinema 213 (Nikšić) i Centar za kulturu (Kotor).

Foto: Bigstock-NosorogUA
Izvor: TOPFM-Taramount PR

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.