Naučnofantastični spektakl „65” sa Adamom Drajverom stiže u bioskope

Sve ljubitelje naučnofantastičnih blokbatera, ali i dinosaurusa, od 16. marta u bioskopima očekuje prava filmska poslastica! Od scenariste filma Tiho mesto i producenta Sema Rejmija dolazi „65”, naučnofantastični triler u kojem glume Adam Drajver, Arijana Grinblat i Kloi Kolman.

Nakon katastrofalne nesreće, pilot Mils (Adam Drajver) ubrzo otkriva da je zapravo sleteo na planetu Zemlju…pre 65 miliona godina. Sada, sa samo jednom šansom za spas, Mils i jedini preživeli član posade, Koa (Arijana Grinblat), moraju da prođu kroz nepoznati teren zaokupljen opasnim praistorijskim stvorenjima u epskoj borbi za opstanak.

Režiseri i scenaristi filma su Skot Bek i Brajan Vuds, dok su producenti Sem Rejmi, Debora Libling i Zainab Azizi. Takođe, Skot Bek i Brajan Vuds su učestvovali u filmu kao producenti.

Naučnofantastični film „65” na repertoar domaćih bioskopa stiže 16. marta. Saznajte u bioskopima kako će se narednik Mils i Koa boriti za opstanak u svetu prepunom dinosaura. I da li će uspeti da se pobegnu sa Zemlje…

Izvor: TOPFM-Con film PR
Foto: Bigstock- Denis Makarenko

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.