„Ne daj Bože brak“ i „Krid 3“: Mart u znaku bioskopskih hitova

Početak marta će označiti dva bioskopska hita širom Srbije, u CineStar bioskopima u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (BIG), Pančevu i Zrenjaninu. Prvog dana marta održava se CineFan događaj namenjen ljubiteljima adrenalina i boksa – premijera filma „Krid 3“. Odmah narednog dana, 2. marta, pripadnice lepšeg pola mogu uživati u CineLady događaju sa brojnim poklonima, uz premijeru filma „Ne daj Bože brak“ u kome igra sjajna glumačka ekipa predvođena Ričardom Girom.

U okviru CineFan događaja prikazaće se sportska drama „Krid 3“ u režiji Majkl. B. Džordana, u distribuciji Blitz Filma. Ovo ostvarenje bavi se Adonisom Kridom, koji nakon što je dominirao bokserskim svetom, napredovao je u karijeri i porodičnom životu. Kada je prijatelj iz detinjstva i bivši boksersko čudo, Damian, ponovo u javnosti nakon što je odslužio dugu kaznu u zatvoru, on je nestrpljiv da dokaže da zaslužuje svoj revanš u ringu. Da poravna račune, Adonis mora da stavi svoju budućnost na kocku da bi se borio protiv Damijana — borca koji nema šta da izgubi. Uloge tumače: Majkl B. Džordan, Tesa Tompson, Džonatan Majors.

CineLady okupljanja odlična su prilika za sve dame da se dobro zabave uz romantičnu komediju „Ne daj Bože brak“ (Blitz Film). Posebna poslastica je povratak Ričarda Gira na veliko platno upravo u ovom filmu 2. marta. On igra uz takođe velika imena filma, među kojima su: Dajana Kiton, Suzan Sarandon, Ema Roberts, Vilijam H. Mejsi. Film govori o vezi Mišel i Alena koji odlučuju da pozovu svoje roditelje da se konačno sretnu kako bi se upoznali pre braka. Ispostavilo se da se roditelji već dobro poznaju, što dovodi do različitih situacija koje će vas nasmejati do suza.

Sve informacije i rezervacije ulaznica dostupne su na sajtu https://www.cinestarcinemas.rs/cinelady i https://www.cinestarcinemas.rs/cinefan.

Izvor: TOPFM-Pro PR promo
Foto: Bigstock-Denis Makarenko

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.