„Neko kuca na vrata kolibe“ od danas u bioskopima

Na veliko oduševljenje fanova žanra, kao i poštovalaca reditelja M. Najta Šjamalana film „Neko kuca na vrata kolibe“ (KNOCK AT THE CABIN) u naše bioskope stiže u četvrtak, 2. februara.

U svojoj bogatoj karijeri, Šjamalan se publici širom sveta predstavio filmovima koji se poigravaju kako žanrovima tako i maštom i svešću svojih gledalaca. Igrajući se na tankoj liniji između trilera i horora, Šjamalan nam predstavlja svetove pune mistike i simbolike, iskrenih, iskonskih emocija, strahova, ludila, čiji se likovi gotovo direktno obraćaju publici, navodeći nas da se preispitujemo.

Od svih izvanrednih dostignuća u karijeri M. Najta Šjamalana kao proslavljenog vizionara, možda je najveće to što su njegovi filmovi ostali zagonetni, nepredvidivi i neočekivani. Jedina stvar u koju ste sigurni, kada ulazite u novi film M. Najta Šjamalana, jeste da ne znate šta će vas pogoditi. „Neko kuca na vrata kolibe“ može biti apoteoza Šjamalanovog iskustva. Ovo je film koji je vrlo blizak njegovim prethodnim naslovima, ali je takođe drugačiji od bilo kojeg filma koji je do sada snimio.

Film „Neko kuca na vrata kolibe“ metafora je sveta i društva u kome živimo i zasigurno će ostaviti duboki trag u mislima svojih gledalaca. Inspirisan bestselerom “The Cabin at the End of the World” Pola Tremblija ovaj triler okupio je fantastičnu glumačku ekipu koju predvode Dejv Batista, Džonatan Grof, Ben Oldridž, Rupert Grint i drugi.

Tokom odmora u udaljenoj kolibi, devojčicu i njene roditelje četiri naoružana stranca uzimaju za taoce, zahtevajući da porodica napravi nezamisliv izbor kako bi sprečili apokalipsu. Uz ograničeni pristup spoljašnjem svetu, članovi porodice moraće da odluče u šta veruju, pre nego što sve bude izgubljeno.

Od 2. februara film „Neko kuca na vrata kolibe“ prikazivaće se na repertoaru bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, CineStar Ada Mall Beograd, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, mts Dvorana, Arena Cineplex (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), CineGrand (Niš), Vilin Grad (Niš), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Centar za kulturu (Valjevo), Centar za kulturu (Lazarevac), Centar za kulturu (Novi Pazar), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Dom kulture (Trstenik), Kulturni centar (Vrbas), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cinema 213 (Nikšić) i Centar za kulturu (Kotor).

Izvor: TOPFM-Taramount film PR
Foto: Bigstock-NosorogUA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.