Lejdi Gaga i Rijana oduševile nastupima na dodeli Oskara

Na održanoj svečanoj ceremoniji 95. dodele Oskara u okviru muzičkog programa nastupile su i proslavljene pevačice Lejdi Gaga i Rijana, a njihovi nastupi ispraćeni su ovacijama.

Rijana je izvela numeru “Lift Me Up” iz filma „Crni Panter: Vakanda zauvek“ za koju koautorski potpisuje muziku, dok je Lejdi Gaga otpevala „Hold My Hand“ koju je snimila za potrebe filma „Top Gan: Maverik”, a čiju muziku i tekst potpisuje u saradnji sa BloodPop-om.

Obe numere našle su se u kategoriji za najbolju originalnu pesmu, pa iako nijedna od njih nije osvojila Oskara (pobednik u ovoj kategoriji je pesma „NAATU NAATU“ iz filma „RRR“), dame su imale zapažene nastupe koji ostaju deo istorije dodele filmskih nagrada.

„Ovu pesmu sam napisala sa prijateljem BloodPop-om za film „Top Gan: Maverik”. Pesma je veoma lična. Mislim da smo potrebni jedni drugima i potrebno nam je puno ljubavi dok koračamo kroz život. Svima nam je nekada potreban heroj, a oni su svuda oko nas. Ali, možete postati sopstveni heroj, ma koliko se slomljeno osećali iznutra“, rekla je Lejdi Gaga prilikom nastupa.

Leni Kravic je takođe nastupio na ovogodišnjoj dodeli Oskara. Naime, izvođenjem pesme „Calling All Angels“ odao je počast umetnicima i filmskim radnicima koje je filmska industrija izgubila u protekloj godini.

Foto: kathclick / Bigstock
Izvor:Lady Gaga YouTubeoscars.orgRihanna YouTube

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.