Evil Dead Rise: Kultna horor franšiza vraća se na velika platna

Studio New Line Cinema i Renaissance Pictures su udružili snage kako bi doneli jedinstveno iskustvo straha i uzbuđenja. Napisan i režiran od strane talentovanog Li Kronina, poznatog po filmu „Rupa u zemlji“, film „Evil Dead Rise“ [Zli Mrtvi: Buđenje] će publiku odvesti na nezaboravno putovanje u gradsku sredinu, gde se borba protiv demonskih sila nastavlja.

Film prati priču dve otuđene sestre, koje se ponovno okupljaju, ali njihov susret je prekinut neočekivanim usponom demona. One će se suočiti sa najgorom mogućom verzijom svoje porodice u epskoj i zastrašujućoj borbi za opstanak. Glumačku postavu predvode Lili Sulivan i Alisa Saterlend koje će vas oduševiti svojim talentom i odvesti na emocionalnu vožnju kroz svet horora.

Iza kamere se nalazi vrhunski tim sa iskusnim filmskim profesionalcima, uključujući producenta Roba Taperta, kao i legendarne horor ikone Sema Raimija i Brusa Kembela, koji su istaknuti kao izvršni producenti.

Direktor fotografije Dave Garbett , dizajner produkcije Nik Baset, montažer Brajan Šau i kostimograf Sara Von su takođe deo tima koji je radio na ovom uzbudljivom projektu.
Muziku za film je komponovao Stiven Mek Keon, koji će svojim zvucima dodatno unaprediti horor doživljaj.

Ako ste ljubitelj horora, ne propustite ovo dugo iščekivano ostvarenje u distribuciji Blitz filma koje će vas držati na ivici sedišta i pružiti vam nezaboravno iskustvo.

Pridružite nam se u bioskopima širom Srbije od 20. aprila i doživite najnoviji horor spektakl „Evil Dead Rise“ [Zli Mrtvi: Buđenje]! Ulaznice kupite online ili na blagajnama bioskopa.

Izvor: TOPFM-Blitz Film PR
Foto: Bigstock-NosorogUA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.