Dženifer Lorens u provokativnoj komediji „Devojka za sve“

U domaće bioskope 22. juna stiže provokativna komedija „Devojka za sve“ sa jednom od najuspešnijih, najcenjenijih i najpopularnijih mladih ženskih glumica u Holivudu – Dženifer Lorens.

Drska i urnebesna Medi (Dženifer Lorens) se zbog teške životne situacije (za koju je velikim delom i sama kriva) javlja na neobičan oglas kako bi sačuvala svoju kuću. Oglas su dali bogati roditelji sramežljivog tinejdžera koji žele da on malo „proživi“ pre nego što ode na fakultet. Uverena u svoju seksipilnost i lagan zadatak, Medi će ubrzo shvatiti da neobičnog Persija nije jednostavno šarmirati…

Ulogom u trilogiji „Igre gladi“ Dženifer Lorens je zaludela tinejdžere širom sveta, a uloga u romantičnom filmu „Silver Linings Playbook“ osigurala joj je Oskara za glavnu žensku ulogu sa samo 22 godine. Sa filmovima „Američka prevara“, „Joy“, „Don’t Look Up“ i „Causeway“ zacementirala svoj holivudski status fenomenalne glumice koja svaki projekat podigne na viši nivo.

Film „Devojka za sve“ je prva glavna uloga Dženifer Lorens u jednoj komediji, a nedavno je izjavila da ju je privukao urnebesan scenario.

Izvor: TOPFM-Con film PR
Foto:Bigstockphoto/Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.