„Nemoguća misija odmazda – Prvi deo“: Akcija na velikom platnu

Od trenutka kada se svet prvi put upoznao sa neprevaziđenim Itanom Hantom, prošlo je 27 godina. Za te, skoro tri decenije, Nemoguća misija postala je jedna od najuspešnijih, najdugovečnijih i svakako najvoljenijih franšiza u istoriji kinematografije. Scene, likovi i muzika iz prethodnih šest filmova su sada već kultni. Iz tog razloga, milioni fanova širom sveta opravdano s nestrpljenjem čekaju najnoviji, sedmi nastavak, a fantastična glumačka ekipa predvođena Tomom Kruzom obećava blokbaster kakav do sada nismo videli.

Nakon glamurozne svetske premijere u večnom gradu Rimu, naša publika imaće priliku da uživa u premijeri spektakla koji će obeležiti ovu godinu – „Nemoguća misija odmazda – Prvi deo“ (MISSION: IMPOSSIBLE DEAD RECKONING PART ONE)!

U subotu 8. jula, u bioskopu Cineplexx Galerija Beograd, sa početkom u 20 časova, fanovi franšize imaće priliku da se upuste u najnoviju misiju Itana Hanta, sa nikad većim ulogom.

Karte za premijernu projekciju, koja će biti prikazana u IMAX, jedinstvenoj i najboljoj sali u zemlji su već u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama ovog bioskopa!

Izvor: TOPFM-Taramount film PR
Foto: Bigstock- DFree

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.