Romantična komedija „Ljubav na prvi vau“

Uzbudljiva romantična komedija „Ljubav na prvi vau“ u distribuciji Blitz filma stiže u naše bioskope 17. avgusta.

Romantična komedija koja će vas uveriti da postoji ljubav i na drugi pogled. Nakon katastrofalnog prvog Tinder dejta, Nikol i Maks se više nikad ne žele videti. Ali kada nesrećni par sazna da im psići iščekuju štence, odlučuju da ostanu zajedno dok se mališani ne rode.

Smešteni u urnebesno neobičnu situaciju, Nikol i Maks moraju da prevaziđu nesuglasice i postanu odgovorni saroditelji. U ovom putovanju ispunjenom smehom, suzama i neočekivanim obrtima, otkrivaju da se prava ljubav može pronaći i na drugi pogled.

Glumački duo Lusi Hejl i Grant Gustin donose čaroliju na veliko platno, oživljavajući ove nezaboravne likove koji nas osvajaju svojom autentičnošću i simpatičnošću. Njihova hemija je zarazna, čineći ovu romantičnu komediju savršenom filmskom poslasticom za sve generacije.

Osim neodoljive glume, u filmu publika će uživati u najslađim ljubimcima ikada. Štenad su prave zvezde ovog ostvarenja, unoseći dodatnu dozu topline i slatkoće u svaku scenu.

„Ljubav na prvi vau“ nije samo još jedna romantična komedija. Ona je priča o tome kako ljubav može da nas iznenadi, kako nekad prave veze zahtevaju malo strpljenja i kompromisa, a kako ljubimci mogu biti naši najbolji saputnici na putu ka sreći.

Obezbedite svoje ulaznice na vreme i ne propustite ovu jedinstvenu romantičnu komediju u distribuciji Blitz filma koja će vas osvojiti na prvi vau!

Foto: Bigstock-NosorogUA
Izvor: TOPFM-Blitz Film PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.