Ne skrećite pogled: Na velika platna stiže nam „Opatica Iz Pakla“

Ljubitelji horor filmova danas sigurno imaju razlog za radost.

Nakon neviđenog trijumfa prvog dela, ‘Opatica iz pakla II’ se ponovo uzdiže iz pepela, noseći sa sobom još jeziviju priču koja će probuditi vaše najdublje strahove.

Premijera horor spektakla „Opatica iz Pakla II“ studija Warner Bros. i New Line Cinema, u distribuciji Blitz filma, biće održana u sredu, 6. septembra, u 19h, u IMAX sali bioskopa Cineplexx Galerija Beograd, za čije prikazivanje se karte već mogu nabaviti na blagajnama bioskopa.

Narednog dana, od četvrtka 7. septembra film će biti u bioskopima širom zemlje.

Radnja filma smeštena je u 1956. godinu i prati život sestre Irene koja se ponovo suočava sa zlom silom u obliku iste demonske opatice Valak.

Film je nastavak prvog dela, a akcenat je na otkrivanju šokantnog porekla zlog demona. Pratićete iskustva dve mlade monahinje koje rizikuju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njenog povratka i oterale je natrag u pakao jednom zauvek.

U filmu glume Taisa Farmiga, Boni Arons, Ana Poplvel i Storm Rid te Kejtlin Rouz Dauni.

Film je režirao Majkl Čaves, reditelj horor hitova ‘Prokletstvo ožalošćene žene’ i ‘Prizivanja zla 3: Đavo me je naterao‘ dok su za scenrio zaslužni Akela Kuper, Ijan Goldberg i Ričard Naing.

 

 

Izvor: TOPFM- Blitz film PR
Foto: Bigstock- New Africa

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.