Ružičasti svet: Film godine stiže u IMAX formatu

Srbija se pridružuje odabranoj skupini zemalja u kojima će najuspešniji film svih vremena studija Warner Bros u Srbiji moći da se pogleda  ekskluzivno u IMAX formatu, uz posebnu poruku rediteljke Grete Gervig, zajedno sa potpuno novim materijalom odabranim posebno za IMAX doživljaj.

Goldštajn i Krips su tom prilikom izjavili: „Stvarno smo želeli da posebno nagradimo sve fanove koji su učinili sve da ovog leta „Barbie“ bude prisutna na svaki mogući način, i nismo mogli da smislimo bolji način od prikazivanja najvećeg filma 2023. i najvećeg filma Warner Bros  svih vremena na najvećim i najprestižnijim bioskopskim platnima“.

Za publiku u Srbiji, kao i širom sveta, ovo je očito Barbi leto. Izvanredna glumačka ekipa koju predvode sjajna Margo Robi i Rajan Gosling priredili su spektakl za svačiji ukus.

Rediteljka filma Greta Gervig, scenario je napisala zajedno sa Noahom Baumbahom. Film se temelji na Matelovom liku Barbie. Producenti filma su Dejvid Hejman, Margo Robi, Tom Akerli i Robi Brener. Majkl Šarp, Džosi Mek Namara, Inon Krajc, Kortni Valenti, Tobi Emerih i Kejt Adams su izvršni producenti.

Izvor: Top Fm, BlitzFilm promo
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.