Plaćenici 4: Akcioni spektakl koji podiže adrenalin

Četvrti nastavak kultne franšize u distribuciji Blitz Filma stiže u četvrtak 21. septembra na velika platna širom svetskih i domaćih bioskopa.
Silvester Stalone se ponovo pojavljuje u ulozi Barni Rosa, vođe grupe plaćenika koji nastavljaju sa svojim misijama širom sveta, bilo da se radi o ubistvima ili spašavanjima.

Skot Vo je reditelj četvrtog dela franšize u kojoj glume i Džejson Stejtam, Dolf Lundgren i Rendi Kotur, dok su novi glumci u franšizi Megan Fox, Endi Garsija, 50 Cent i drugi.

Svi znamo da Plaćenici donose najveću dozu adrenalina i akcionih scena, ali ono što je manje poznato je ekipa koja je zaslužna upravo za takve najopasnije scene. Fenomenalan tim kaskadera, producenta i glumca, Slovenca Roka Cvetkova radio je upravo na ovom nastavku pa su članovi tima od čak devedeset izvanrednih profesionalaca bili glavni izvođači vratolomija u ovom holivudskom spektaklu.

Četiri kaskadera, koji su lično učestvovali na snimanju u ulozi vojnika, pojaviće se večeras na premijeri filma u Cineplexxu, TC Galeriji gde će posetioci imati priliku da ih upoznaju. Ovde će se takođe naći i niz ličnosti iz javnog života, koji su takođe ljubitelji dobre akcije…

Plublika će imati priliku da večeras pogleda film širom Srbije, kao i da osvoji nagrade iznenađenja za najsrećnije u okviru Cineplexx Action i Cinestar CineFan večeri.

Izvor: Top Fm, BlitzFilm promo
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.