Šakira o najznačajnijim trenucima u njenoj karijeri: „Jedna pesma mi uvek izmami osmeh na lice“

Svetska superzvezda Šakira se osvrnula na istoriju svoje karijere i govorila je o nekim od svojih najpoznatijih muzičkih trenutaka.

„Hej svima, ja sam Šakira i ovo je moja istorija Bilbord liste“, obratila se pevačica fanovima i započela govor:

“Donde Estás Corazón” je bio moj međunarodni hit. To me je dovelo u mnogo različitih zemalja, a imala sam samo 18 godina, tako da je to bio veoma uzbudljiv, prelomni trenutak u mom životu.

“Ciega, Sordomuda, predstavlja moj omaž meksičkoj muzici. Osmislila sam tekst, a muziku sam napisala zajedno sa Estefanom. Bilo je super uzbudljivo u to vreme, jer nedugo nakon što je pesma objavljena, napravili smo MTV Unplugged, i doveli smo marijači grupu, tako da sam uspela da otpevam tu pesmu u njenom najčistijem obliku, u meksičkom stilu“, dodala je.

“Whenever, Wherever je definitivno jedna od mojih najomiljenijih pesama i lično predstavlja veliku prekretnicu jer je to bio prvi singl sa Laundry Service-a. Bio je to album koji mi je omogućio da pređem na opšta tržišta u SAD. Bio je to moj najveći hit do tog datuma u ​​SAD-u“.

Ona se posebno osvvrnula na pesmu “Underneath Your Clothes”:

„To je bila moja prva balada na engleskom. To je bila veoma lična pesma koju sam napisala kada sam bila jako zaljubljena. Da, to je jedna od onih veoma ikoničnih pesama koje kada je izvodim uživo, ljudi pevaju od početka do kraja. Nikada ne stari i nikada ne propada. To je jedna od onih pesama koja mi izmami veliki osmeh na lice kada nastupam“, sa setom se prisetila Šakira.

Izvor: TOPFM-Billboard
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.