Dani horor filma od 28. do 31. oktobra

Dani horor filma biće održani od 28. do 31. oktobra u Cineplexx bioskopima, a karte će biti u prodaji po specijalnoj ceni od 400 dinara.

Ljubitelji horor naslova imaće priliku da osete zastrašujuću atmosferu, kao i da uplivaju u svet najpopularnijih ovogodišnijh filmskih ostvarenja. Pored odličnog filmskog programa, za najsrećnije posetioce obezbeđeni su PIN Escape Rooms vaučeri.

„Isterivač đavola: Vernik“ otvara novo poglavlja egzorcizma ovog oktobra i uvlači vas u tajanstvenu priču o dve devojčice suočene sa velikim zlom.

Drugi deo hit filma „Opatica iz pakla 2“ prati sestru Irenu i njen ponovni susret sa demonskom silom Valak.

Kultni horor serijal Saw možete da pogledate na filmskim platnima svih Cineplexx bioskopa u najnovijem delu „Slagalica strave X“.

Prizovite duhove i istražite zastrašujuće natprirodne sile u ostvarenju „Pričaj sa mnom“. Inspirisan spisima iz života glavnog egzorciste Vatikana, „Papin egzorcista“ prati oca Amorta dok istražuje zastrašujuću opsesiju dečaka. Konačno, zaronite i u neistražene vode sa Džejsonom Stejtamom koji vodi istraživački tim ronilaca u najveće dubine okeana u akcionom hororu „Megalodon 2 – Ambis“.

Izvor: TOPFM-Cineplexx
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.