Šesta sezona popularne serije KRUNA: Sa nestrpljenjem je iščekujemo, a evo šta sve treba da znate

Nova sezona omiljene serije The Crown, koja je već postala kultna, donosi fanovima dvostruko uzbuđenje ove godine. Sezona će se podeliti na dva dela: prvi će biti objavljen 16. novembra, a drugi 14. decembra. Ovaj šesti i završni deo serije označava kraj jednog epohalnog putovanja kroz istoriju britanske kraljevske porodice.

Na Instagramu su se pojavile slike prikaza za prvi deo sezone 6, a osam otografija prikazuje glumačku ekipu u liku i scene iz prvog dela poslednje sezone, prenosi People.

Jedan snimak prikazuje Elizabet Debicki u liku princeze Dajane, koja gleda nadole kroz prepoznatljive plave šiške, a posebno je interesantan podatak da glumci nose kostime slične onima koje su nosili Dajana i Dodi u noći kada su poginuli u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. Debicki je primećena na setu u sličnom odelu prošle godine, nagoveštavajući da će serija prikazati Dajanine poslednje dane .

Glumačka ekipa Krune se menjala svake dve sezone kako bi odrazila starenje likova tokom decenija, a čak tri glumice su imale tu čast da ovekoveče lik Kraljice Elizabete II.

Takođe će šesta sezona baciti svetlost na odnos između Kejt Midlton i Princa Vilijama.

„Ideja je da ovu priču od šest decenija ispričamo tokom šest sezona, od početka do kraja”, izjavio je Netflixov direktor sadržaja u 2016. godini.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.