„Cobra“: Novi singl Megan Thee Stallion

„Cobra“ je Meganin prvi singl pod njenim nezavisnim muzičkim i zabavnim entitetom Hot Girl Productions.

Umetnica koja je tri puta osvajala Gremi otkrila je prošlog meseca na Instagramu, uživo da nije potpisala ugovor sa izdavačkom kućom. „Ovaj deo mog albuma je u velikoj meri finansiran od strane Megan Thee Stallion jer pokušavamo da budemo nezavisni… Trenutno nemam etiketu“, objasnila je ona. „Radimo sve što se finansira direktno iz mog džepa. Dakle, budžet je moj. Motherf—ing Hot Girl Productions!“

Nedavno je rešila višegodišnju pravnu bitku sa svojom bivšom izdavačkom kućom 1501 Certified Entertainment. Advokati su objavili prošlog meseca da su obe strane „međusobno postigle poverljivo rešenje kako bi rešile svoje pravne razlike“ i da će se Megan i 1501 „prijateljski rastati“.

Reperka je postepeno puštala novu muziku nakon što je najavila da će uzeti pauzu kako bi se fokusirala na „isceljenje“ u aprilu. „Fonovi mogu da očekuju novu muziku kada sam ja na boljem mestu“, rekla je ona u intervjuu za InStile. Od tada je objavila „Bongos“ sa Cardi B koji je debitovao na 5. mestu Bilbordovih Hot R&B/Hip-Hop pesama i dostigao broj 1 na R&B/Hip-Hop digitalnoj prodaji pesama.

Izvor: TOPFM- Billboard
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.