FERARI: Predstavljamo vam trejler za novi film Majkl Mana

„Ferari“ Majkla Mana je film za koji se predviđa da će osvojiti brojne nagrade. Dobio je ovacije na ovogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji, gde je premijerno prikazan, dok će u bioskopima biti prikazivan od 11. januara 2024. godine u distribuciji Blitz filma.

Sada je izašao i novi trejler za film “Ferari“ u kojem Adam Drajver igra slavnog vozača Formule 1 i osnivača najpoznatijeg svetskog brenda automobila.

Bankrot preti fabrici koju su on i njegova supruga Laura (oskarovka Penelope Kruz) izgradili iz temelja pre deset godina. Njihov nestabilan brak uništio je gubitak sina Dina godinu dana ranije. Ferari se takođe bori na privatnom nivou oko priznanja njegovog sina Pjera, kojeg je imao sa Linom Lardi (Šejlin Vudli).

U međuvremenu, strast njegovih vozača za pobedom gura ih na ivicu dok se upuštaju u opasnu ikoničnu trku izdržljivosti “Mille Miglia“ (Hiljadu milja), koja traje od Breše do Rima i nazad.

Režiser filmova „Vrelina“ i „Probuđena savest“ nam je dao samo vizuelne bljeskove u letnjem tizer-trejleru, ali ova nova verzija daje nam dublji uvid u priču. Obavezno pogledajte novi trejler.

Izvor: TopFM, Blitz film  promo
Foto: Youtube printscreen

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.