„Mesto zločina“: Zabava, intriga i komedija na jednom mestu

Pripremite se za vrhunsku zabavu jer se legendarni duo Uma Turman i Samjuel L. Džekson vraćaju na veliko platno nakon 20 godina u ovoj kriminalističkoj komediji koja će vas nasmejati do suza.

„Mesto zločina“ je savršena mešavina crnog humora i napetog trilera, koji vas vodi u svet plaćenih ubica, tajnih organizacija i krivotvorenih umetničkih dela koji na velika platna stiže danas, 23. novembra.

Samjuel L. Džekson tumači ulogu Gordona, šefa organizacije koja „pere“ novac kroz prodaju krivotvorenih umetnina. Međutim, stvari kreću neočekivanim tokom kada autor tih krivotvorenih dela postane popularan, a njegove kopije postanu hit u umetničkom svetu.

Ova urnebesna priča prati putovanje Patriše Kapule (Uma Turman), vlasnice umetničke galerije koja se suočava sa sve većim izazovima, a njena sudbina se isprepliće sa kriminalnim aktivnostima Gordona i autorom umetnina, Redžijem Pitom (čiji lik tumači Džo Manganiljo).

Očekujte nepredvidive preokrete, smeh do suza i mračne tajne dok vas „Mesto zločina“ vodi kroz vrtlog kriminala, umetnosti i humorističkih zapleta.

Ovaj film obećava da će vas držati zaintrigiranim od početka do kraja.

Izvor: TopFM, Blitz film Srbija promo
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.