Organizator beogradskog koncerta Eda Širana i druga svetska imena stižu na CON konferenciju!

Udruženje Cinema City ove godine organizuje CON konferenciju od 25. novembra do 1. decembra u Novom Sadu, na čak tri lokacije: SKCNS Fabrika, Kulturna stanica Svilara i Pozorište mladih. Ovaj hibridni događaj spaja konferencijski program namenjen stručnjacima iz domena kreativnih industrija i muzičke koncerte povezujući profesionalce, umetnike i publiku kroz ključne reči: Conference, Confluence, Concerts i Connection.

Mnoga poznata vodeća imena iz svetske muzičke industrije dolaze ove godine u Novi Sad da pričaju o svojim iskustvima. Jedan od najzanimljivijih panelista je organizator beogradskog koncerta Eda Širana, Dmitry Zaretsky. Dmitry je koosnivač agencije Honeycomb Live koja se bavi koncertnima u Srbiji, Hrvatskoj, Turskoj, Bugarskoj, Gruziji i mnogim drugim zemljama, a takođe je na čelu Pop Farm-a, jedne od najuspešnijih koncertnih agencija u Rusiji.  Pored njega tu su i drugi panelisti iz celog sveta: Nikki McNeill, britanska Global Publicity agencija za PR i komunikacije, Mario Husten, osnivač poznatog berlinskog Holzmarkta, Dimitri Hegemann koji se bavi revitalizacijom zaboravljenih industrijskih prostora. Natsagdorj “George” Tserendorj, producent, organizator festivala i radijski voditelj iz Mongolije, biće takođe jedan od panelista u okviru konferencijskog dela CON-a. Iz regiona dolazi Lidija Samardžija, vlasnica zagrebačke firme Cepelin media koja zastupa izvođače kao što su Gibonni i Urban&4.

U okviru CON konferencije učestvovaće i vodeća imena sa domaćeg terena.

Među prvim panelima ove konferencije očekuje nas BUNT Showcase diskusija 25. novembra u 16.30 sati u Kulturnoj stanici Svilara.

Muzički program ove godine dovešće u Novi Sad neka od omiljenih imena alternativne rok scene: Nikola Vranjković, Obojeni program, E-play, Bolesna štenad, Kanda Kodža i Nebojša, M.O.R.T i mnoge druge.

Izvor: TOPFM
Foto: Bigstock-Denis Makarenko

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.