Naučno-fantastični triler „T.I.M.“ koji ne smete da propustite

Svedoci smo da veštačka inteligencija postaje sastavni deo naših života, s protagonisti filma T.I.M. pokazaće nam šta može da se desi ako se pomeri granica između ljudi i robota.

U filmu koji je režirao Spencer Brown, glavne uloge tumače Georgina Cempbell, Eamon Farren, Mark Rowley.

Abi i Pol se sele u malo mesto kako bi zajedno proveli kvalitetno vreme, ali tamo shvataju da će deliti svoj najsavremeniji “pametni dom” sa tehnološki integrisanim slugom.

Abi radi u Intergejt Robotiksu kao šef odeljenja za protetiku i na poklon od šefa dobija T.I.M-a, humanoidnog robota. T.I.M. kuva i čisti, pravi savršenu kupku, božanstveno masira stopala i pruža besprekorne komplimente ili izuzetne reči utehe. Sve su to veštine od kojih se Polu diže kosa na glavi, i on počinje da sumnja da je T.I.M. možda previše fokusiran na ispunjavanje Abinih potreba.

Da li je u pitanju Polova paranoja dok se bori da pronađe posao i povrati Abino poverenje nakon
neverstva u prošlosti? Ili T.I.M. zaista postaje opsednut Abi, koristeći svoju ogromnu inteligenciju u želji da uzurpira Polovo mesto u kući? Ako je ovo drugo, pitanje koje će se svima nametnuti biće koliko je daleko T.I.M. spreman da ide?

Od četvrtka, 16. novembra, film „T.I.M.“ prikazivaće se na redovnom repertoaru bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Beograd, CineStar Ada Mall Beograd, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Big Rakovica, mts Dvorana, Arena Cineplex (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, Cine Grand (Niš), Ekran (Sombor), Kulturni centar (Čačak), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Dom kulture (Trstenik), Kulturno-obrazovni centar (Boljevac), Centar za kulturu (Kovin), Moravica (Sokobanja), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu (Kotor).

Izvor: TopFM, Taramount promo
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.