Can’t Catch Me Now: Poslušajte zvanični saundtrek filma HUNGER GAMES u izvođenju Olivije Rodrigo

Trostruka dobitnica nagrade „Gremi“, pevačica i autorka pesama Olivija Rodrigo podelila je spot za pesmu „Can’t Catch Me Now“ iz filma „Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji“ — zvanični saundtrek za dugoočekivani novi film studija „Lionsgate“, koji od se od sutra pretpremijerno prikazuje u bioskopima širom Srbije.

New York Times je istakao: „Intonacija akustične gitare i rastuća napetost pokreću pokreću ovu tamnu i duboko emotivnu pesmu…“ Billboard je pohvalio kao „intenzivnu baladu,“ dok je „Rolling Stone“ primetio: „pesma priča priču o osveti, uz intimni zvuk akustične gitare, koji gradi tenziju i dovodi je ka vrhuncu.“

Autorka je pesmu napisala sa producentom Den Nigrom, koji je takođe sarađivao sa dvadesetogodišnjom umetnicom na njenom albumu „GUTS,“ koji je dostigao na vrhove lista i bio nominovan za „Gremi“ nagradu.

Rodrigo je dobila šest nominacija za 66. dodelu „Gremi“ nagrada („Traku godine,“ „Album godine,“ „Pesma godine,“ „Najbolji solo izvođač pop muzike,“ „Najbolji vokalni album pop muzike,“ „Najbolja rok pesma“), koja će se održati sledeće godine u februaru.

Izvor: TopFM, Blitz film Srbija promo
Foto: Youtube printscreen

 

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.