“PČELAR“: Osetite žestinu osvete u oficijalnom trejleru filma

Budite spremni za nepredvidivu akciju i uzbuđenje u filmu „Pčelar“, koji će sigurno probuditi vašu radoznalost i podići adrenalin!

U ovoj napetoj akcionoj priči koja početkom sledeće godine stiže u distribuciji Blitz Filma, režiranom od strane Davida Aiera i sa scenarijem Kurt Vimera, Džoš Hačerson, Džejson Stejtam i Mini Drajv preuzimaju uloge ključnih protagonista, uvlačeći nas dublje u tajanstveni svet moćne organizacije poznate kao „Pčelari“.

Njihova priča je mračna, beskompromisna i obećava brutalnu borbu jednog čoveka za osvetu koja prerasta u nacionalnu bitku.

Sa izlaskom trejlera za film “Pčelar“, stiže i najnovija uzbuđujuća faza koja će vas provesti kroz svet intriga, akcije i tajni koje krije film. Bićete uvučeni u priču koja otkriva duboke tajne i sukobe, donoseći adrenalinsko iskustvo koje se ne propušta!

Pripremite se za uzbuđenje koje će vas ostaviti bez daha! Očekujte spektakularne scene i dramu koja će vas držati prikovane uz ekran.

„Pčelar“ stiže u bioskope početkom 2024. godine, a trejler će vam pružiti prvi pogled u svet ovog uzbudljivog filmskog ostvarenja.

Izvor: TopFM, Blitz film Srbija promo
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.